Tüm aile bana kafadan kontakmışım gibi bakıyordu. Sonra aniden hepsi birden bağırmaya başladı. Bunun eğlenceli olduğu söylenemezdi ve ben hepsini korkutuyordum. Sersemlemiştim. Hala şaka yapıp yapmadıklarını ya da onların bir şekilde uyurgezer olup olmadıklarını anlamamıştım. Gerçi bu durum geçen gece saçmalayan zaman akışını açıklamayacaktı.

“Peki, peki, peki.” Diye bağırdım. “Lanet bir rüya görmüş olmalıyım, hayret bir şey! Beni korkutmayı kesin…”

Döndüm ve şimdiye kadar olduğundan çok daha fazla kafam karışmış olarak odaya girdim. Rüya görmediğimi biliyordum. Küçük şakaları konusunda ciddiler miydi yoksa gerçekten hatırlamıyorlar mıydı? Her iki şekilde de o geceki anlaşmazlığı halletmem gerektiğini anladım. Eğer tekrar bunu yapmaya kalkarlarsa onların küçük tatlı şakasını bozan basit bir kayıt alacaktım.

Planımdan memnun olarak günüme devam ettim. Oğlanlar, Kelsey kasabada iş yaparken odunları parçalamaya ve yığmaya yardım etti. Ne ara gece olduğunu anlayamadan kendimizi yataklarımızda bulduk. Telefonumun hemen başucumda şarj olduğundan emin oldum. Onları suçüstü yakalamaya hazırdım.

Saatler sonra evin içerisindeki geçen geceye benzer ürkütücü sessizlikte bir kez daha tekrar uyandım. Bu sefer bir ton tuğla bana çarpıyormuşçasına korku hissederken heyecanım pompalanmaya başladı. Telefonumu aldım ve ekranı aydınlattım. Sabaha karşı 1.09’du. Kaydı açmayı denedim fakat telefonum donakalmıştı.

“Kahretsin!” Fısıltı ile bağırdım.

Koridoru gözden geçirdim ve bir gece önceki gölgelerin aynısını gördüm. Bu sefer, biraz daha yakındılar. Gözümün ucuyla televizyonun açık olduğunu ancak ekranın donmuş olduğunu gördüğümde dehşete kapıldım. Tüm elektronik aletler donmuş gibiydi ve bu, tüm vücudumun ürpermesine yetmişti.

Yataktan kalktım, kapıya doğru sessiz ve dikkatli bir şekilde yürüdüm. Etrafa göz attım ve bağırmamı önlemek için ağzımı kapatmak zorunda kaldım. Kelsey ve oğlanlar bu sefer bana doğru dönmüş şekilde duruyorlardı, öncekine kıyasla daha büyük gülümsemeleri vardı. 5 adım daha yakınlardı. Gözlerinin kanlı ve tamamen açık olduğunu görebiliyordum.

Edebiýat, broken heart tarapyndan 2 years ago
Teswir ýazmak üçin Içeri gir